top of page
Marte Wulff Pressebilde 2020-6120.jpg

Bio:

 

Wulff debuterte i 2006 og har så langt seks soloalbum og to Spellemann-nominasjoner bak seg.  Hennes låter har fått mye radiospilling og er brukt i ulike film, TV-serier.

Siden 2017 har hun latt karrieren smelte sammen med et engasjement for klima- og miljøsaken med sin “klimapop”, intervjuer og kronikker i landets største aviser. I 2020 ble hun av det britiske musikkbladet IQ i utnevnt til én av ti Green Guardians i kategorien artister og aktivister i magasinets årlige liste over mennesker som gjør en innsats innen bærekraft. Samme år gjennomførte hun bl.a en koronavennlig og grønn sykkelturné på 19 konserter i Oslos bakgårder. 

 

Wulff har spilt rundt 900 konserter i ulike formater, bl.a. på festivaler som bl.a. Quart, Pipfest og Norwegian Wood.

 Hun er også en populær duettpartner som har sunget med artister som Bjørn Eidsvåg, Tommy Tokyo, Madrugada, Erlend Ropstad m.fl., live eller på plate. Hun har figurert på både Dagsnytt 18, Lindmo, Norge rundt og Beat For Beat, og gjestet de fleste populære radioprogrammer. Hun har siden 2018 vært på flere grønne turneer og opptrådt på diverse miljø- og bærekraftsarrangementer med musikk og innlegg, ved siden av oppdrag som debattant og moderator.

 

Hun arbeider for tiden med et tverrkunstnerisk prosjekt om klimakrisen (TBA 2022/23), et pilotprosjekt om bærekraftig kunstfelt og utviklingen av et inspirasjonsseminar. Høsten 2022 er hun ferdig utdannet i Creative Climate Leadership programmet (CCL) til den anerkjente endringsorganisasjonen Julies Bicycle

bottom of page